Вакууматор - це сучасний побутовий прилад, що швидко вакуумує різні предмети та продукти харчування для їх тривалого зберігання зі збереженням усіх корисних властивостей.
Продовжує свіжість продуктів
Відомо, що при взаємодії продуктів харчування з киснем відбувається окислювальний процес, при якому їжа темніє, втрачає якість і свіжість, стає непридатною до вживання.
Вакууматор – прилад, який вбудованим насосом відкачує повітря та за допомогою зварного шва запечатує упаковку. В результаті упакований продукт не взаємодіє з киснем, не завітрюється, не псується.
2 режими роботи
У вакууматорі передбачено відразу два режими роботи - режим вакуумного запаювання та режим звичайного запаювання. Ви можете підібрати потрібний режим під свої потреби.
У режимі звичайного запаювання можна закрити вже відкриту упаковку. А в режимі вакуумації завакуумувати необхідні продукти для більш тривалого зберігання.
Інструкція по застосуванню:
- Помістіть пакет у вакуумну камеру.
- Закрийте кришку та зафіксуйте бічними засувками.
- Натисніть кнопку і дочекайтеся герметизації, світлодіод загориться червоним.
- Коли світлодіод спалахне зеленим, відкрийте кришку, послабивши фіксатори.